• I SUPPORT

    banner1
  • Recent Comments

    jeanetteashley9004 on 2016
    meorsoleh on 2016
    Certain Somebody on 2016
    meorsoleh on Reasons
    han! on Reasons
  • Archives

  • Carta PERUBATANonline
  • Site meter

    SiteMeter
  • Disclaimer

    Some rights reserved.

    The writer has a mortal fear of lawyers - the blog isn't here to infringe upon any copyrights or break any laws, it's here to be a papyrus for the writer's humble life memories. Give any comment if you have any questions or concerns. Something will be done:).

  • Blog Stats

    • 33,890 hits
  • Others

  • Meta

  • VIPs who came here

Wishlist

Here is what I need and what I want, just in case somebody who is generous enough having the idea want to give something for me.

What I need

  • iPad.
  • just some money reserves. For future.
  • Something that able to make me skinny.. πŸ˜€

What I want

  • to play with snow

11 Responses

  1. jadi doktor sok ko beli la ape yang ptut.. skunk ni byk2 la sabo.. hehe

  2. hehe… nafsu manusia kan besar? tak boleh tahan!!

  3. aha! jealous tgk handphone org ye? aku ada terbaca satu hadis yang bunyinya lebih kurang cam ni, bahawa kita hanya boleh envy orang lain kerana dua sebab: yang pertama aku tak ingat, tapi yang kedua adalah kerana sesorang itu mempunyai lebih banyak harta daripada kita dan dia juga membelanjankannya kepada jalan yang best. kita boleh envy kerana mahukan amaun harta yang sama, supaya boleh bersedekah seperti orang itu. hadis bukhari kot, aku tak ingat sgt, pasal baca sekali je. jadi ko pegi egypt nanti beli2lah translation yang lebih baik daripada memori aku dan carik hadis ni…hahahahahahahaha tazkirah spontan aku

  4. ye la, ye la… semua kau je le yang betul atiff… πŸ˜›

  5. masih perlukan ps2 ke? rasanya better tukar kpd ps3, 160, wii atau gamecube. skrg ps2 dah x main (cheh). and kalau still nak main ff12 = tersgt2 tak best coz tersgt2 ssh. huhu. believe me, i know.

  6. eyh, 360. hehe. typo.

  7. dah jadi tradisi, selalu satu generasi. Time PS2 kuar, baru nk beli PSone… hehehe….. begitulah seterusnya… tapi nk main gak 10,11

  8. 11 adalah on9 game. heh. and still nak main ffx ke? ive gamed ffx2 masa form4 lagi.huhu. tapi da stop main ffxii coz tsgt2 ssh. well, act stuck kat battle with the judges dlm leviathon.(sure xtau kan?) huhu.

  9. whatever lah. xtau…. gune walkthrough pun stuck gak ke? kene lebihkan practice kot… hehehe……
    bytheway, I think better bought PS2 than PS3 because first it price are down, and they got lots of games. PS3 eventhough it is new and superb but sure the games are not abundant, yet. Isn’t it?
    tapi ntahla, skrg ni spirit nk main game tu kurang sket… x tau knape… maybe i’ve becoming grown ups… hahaha..

  10. jap..~tumpang tanye..neih meor soleh section 4 ke..?isk..

  11. yee paanz… ape yg “isk” nye??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: